Wow!

Nije baš bilo lako skinuti pogled s njezina isklesanog tijela dok je u bikiniju skakutala pješčanom plažom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio predstavila je najnoviji model iz svoje kolekcije bikinija i uz to pokazala zavidnu figuru.

Temperatura zraka u Južnoj Kaliforniji je ovih dana ponovno porasla, što je umirovljena anđelica Victoria's Secret Alessandra Ambrosio iskoristila za odlazak na plažu koja joj je omiljena lokacija, a uz to i dodatno ugrijala dan svima koji su se vidjeli.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 uvijek wow! Otvor ispod grudi ove obožavane manekenke otkrio je njezinu savršenu građu tijela po kojoj je poznata

Alessandra se ponovno pohvalila svojim isklesanim tijelom dok je s prijateljima u Santa Monici igrala odbojku na pijesku. Svi pogledi bili su uprti u tijelo dugogodišnje manekenke s koje stvarno nije lako skinuti pogled, pogotovo dok skakuće okolo u minijaturnom bikiniju.

Koliko se dobro zabavlja pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu, čija je brojka prešla više od 10 milijuna ljudi. Uz to je još jednom potvrdila da je sama sebi najbolja reklama, odnosno dok predstavlja najnoviji model binikija iz vlastite kolekcije GAL Floripa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Dizajniranjem se počela baviti nakon što se odlučila prestati baviti aktivnim manekenkstvom i nositi revije za napoznatije dizajnere koji su se uvijek otimali za nju. Liniju badića je pokrenula sa svojom sestrom, a u poduzetničkim vodama se prvi put okušala 2004. godine s kolekcijom nazvala Alessandra Ambrosio by Sais. U mjesec dana na tržištu prodalo se čak deset tisuća kupaćih kostima jer ih je ona sama reklamirala. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 7 +1 Maja Šuput - 8 inMagazin Maja nam je u 4. mjesecu trudnoće otkrila kako su ona i Nenad reagirali na sretnu vijest i tko je zaplakao: "Moram priznati da je to bio šok"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene