priziva ljeto

Bivša anđelica i dalje mami uzdahe: Objavila seriju predivnih fotografija s Maldiva koje su nastale prije pandemije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio objavila je seriju fotografija snimljenih na Maldivima prije pandemije koronavirusa, na kojima je pozirala u bijelom bikiniju.

Manekenka Alessandra Ambrosio jedva čeka da ljeto službeno počne, a da je u tom duhu pokazala je i najnovijim fotkama na Instagramu.

39-godišnja ljepotica objavila je seriju fotografija snimljenih na Maldivima prije pandemije koronavirusa, na kojima je pozirala u bijelom bikiniju kako bi promovirala najnoviju liniju svog brenda GAL Floripa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To the moon and back, remember?! 🌙 #WAVEbikini #MILKYWAYcolor . . 📸 @virgile.guinard

A post shared by GAL Floripa (@galfloripa) on

Bivša anđelica Victoria's Secreta često obožavatelje informira o modelima kupaćih kostima u koje uskače, a nerijetko oduševi svojom savršenom figurom. Ambrosio ima liniju na kojoj joj mogu pozavidjeti i mnoge mlađe kolegice, a protiv toga se ne buni ni njezin dečko Nicolo Oddi s kojim je u vezi dvije godine.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +1 Thylane Blondeau (Foto: Getty) - 1 Celebrity Prije desetak godina proglasili ju najljepšom djevojčicom na svijetu i izazvali kontroverze, a evo kako danas izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene