seksi prizori!

Ne odvaja se od novog dečka za kojim je potpuno izgubila glavu, a ako je suditi po fotki, ni on njoj ne može odoljeti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio uživa u novoj ljubavi, a posljednjih dana na odmoru je s novim dečkom za kojim je potpuno izgubila glavu.

Umirovljena brazilska manekenka Alessandra Ambrosio rijetko se pojavljuje u javnosti zakopčana do grla, a čini se da joj ljeto i više nego godi. Na Instagramu je objavila niz fotografija s odmora, a svojim besprijekornim izgledom zadivila je sve, kao i uvijek.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 pozirala u donjem rublju Ljepota jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ne blijedi ni s godinama: ''Jednostavna, ali tako moćna''

U opis fotografija napisala je riječi pjesme "National Anthem" Lane Del Rey, a osim svojih zamamnih fotki objavila je i neke šaljive. Na jednoj od njih novi dečko Richard Lee grize je za guzu, a čini se da par uživa u svom ljubavnom zanosu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Prije njega Alessandra je ljubila talijanskog poduzetnika Nicolu Oddija, a bila je i zaručena za Jamieja Mazura, s kojim ima 12-godišnju kćer Anju Louise i 9-godišnjeg sina Nou Phoenixa, a zaruke su raskinuli 2018. godine.

Na Instagramu je prati više od 10 milijuna ljudi koji se iz dana u dan dive njezinu tijelu i životu koji aktivno dijeli s njima na društvenim mrežama.

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svijetu ostvarila je još kao tinejdžerica, a nakon što se etablirala kao supermodel, ostvarila je suradnju s najpoznatijim modnim kućama poput Dolce & Gabbane, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja, a dugi niz godina bila je anđelica Victoria's Secreta.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Helen Mirren (Foto: Profimedia) +0 Kendall Jenner (Foto: AFP) Zanimljivosti Puno golih stražnjica, padovi i bezobrazni fotografi: Ovako izgleda neglamurozna strana najprestižnijeg filmskog festivala

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene