U punom sjaju

Mikrofon zamijenio modnom pistom: Alen Vitasović postao maneken u blještavom odjelu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač Alen Vitasović uskočio je u blještavo odjelo i takav prošetao modnom pistom.

Naš poznati pjevač Alen Vitasović strepio je izaći na modnu pistu jer, kako sam kaže, "ružno hoda". No ipak su ga noge služile pa se u otmjenom odjelu prošetao modnom pistom na Sajmu vjenčanja u Opatiji. "Prepao sam se kad su me zvali da budem maneken. Ja sam za mikrofon. Daj mi mikrofon i ja pjevam. Sve drugo mi ne ide", kazao je Vitasović.

Pogledaj i ovo Alen Vitasović - 1 Nevjerojatna sličnost! Sin Alena Vitasovića njegova je vjerna kopija iz mlađih dana, a pokazao je da zna i pjevati!

Svom je prijatelju obećao da će prošetati modnom pistom u blještavom odijelu. Također je obećao da će "trčati kao majmun", no to nije učinio. Njegov izlazak na pistu posjetitelji su nagradili pljeskom, a Vitasović je na kraju piste zauzeo pozu raširenih ruku.

Podsjetimo, istarski pjevač u glazbenim je vodama više od 25 godina, a iako je kratko zalutao na tamnu stranu, Alen je pokazao kako je jači od svog poroka, alkohola. Okrenuo je novi list u životu i odlično mu ide. Izlaskom na modnu pistu u blještavom odijelu još jednom je potvrdio da se na scenu vratio u punom sjaju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene