Moguća suradnja

Lijepa moskovska priča naše dizajnerice Aleksandre Dojčinović i utjecajnih ruskih poduzetnica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon Zagreba, Aleksandra Dojčinović se s ruskim milijarderkama družila i u Moskvi.

Nakon što je prije nekoliko mjeseci u Zagrebu ugostila ugledne poslovne žene, među kojima i najuspješniju Ruskinju Tatyanu Bakalchuk, dizajnerica Aleksandra Dojčinović ovih se dana u Moskvi ponovno susrela s tamošnjim poduzetnicama koje je pozvala na tematsku poslovnu večeru Hrvatske turističke zajednice.

Pogledaj i ovo Dino Dvornik i Ella Dvornik Poznaju se od malih nogu Evo na čemu Gianna Apostolski i Ella Dvornik mogu zahvaliti svojim očevima: "Oba su bili muzičari, tako da... "

Bio je to, naime, dan promocije hrvatskog turizma u Moskvi, na kojem su sudjelovali predstavnici sto najvećih ruskih tvrtki i trideset moskovskih ambasada, predvođeni našim ministrom turizma Garijem Cappellijem, Kristjanom Staničićem, direktorom Hrvatske turističke zajednice, a došli su i Sergej Sergejevič Galkin, zamjenik ministra ekonomskog razvoja Ruske Federacije i Sergej Čerjomin, ministar moskovske Vlade, pa je večera bila sjajna promocija Hrvatske kojoj je rusko tržište itekako primamljivo kada je turizam u pitanju.

Uz Bakalchuk, prvu rusku milijarderku i vlasnicu najpopularnije i najveće ruske internetske shopping platforme Wildberries, ovaj se put Aleksandrinom pozivu na druženje odazvala i Gaukhar Nurgalieva, trenutna voditeljica laboratorija Euroazijskih studija na Institutu za istraživanje novih tržišta pri Skolkovo School of Management u Moskvi i velika borkinja za promociju i prava rodnog Kazakhstana.

"Riječ je o dvije vrlo uspješne, ali pomalo introvertirane žene, o kojima ne možete puno saznati pokušate li pretraživati njihova imena na internetu, međutim, njihovi poslovni rezultati respektabilni su u svjetskim razmjerima i zaista mi je iznimna čast što se imam prilike družiti s njima i učiti od njih, ali i poslovno surađivati s njima. Obje su već bile u Hrvatskoj, ali im se toliko svidjelo da su mi najavile svoj dolazak i ovo ljeto kada im planiram pokazati ono najljepše što naša zemlja ima“, rekla je Aleksandra.

Na pitanje znači li to intenzivno druženje i početak nekih poslovnih suradnji otkrila nam je: "Postoji obostrana želja i zaista bih voljela da do toga dođe, jer smatram da bi to bila jedna lijepa rusko-hrvatska, ali i ženska modna priča. Tatyana i ja dijelimo ljubav prema biznisu, ali i modi, iako je njezina poslovna priča daleko opsežnija od moje, no ono što ona radi usko se naslanja na moj posao, tako da se nadam da bi to u skoroj budućnosti moglo rezultirati jednom lijepom suradnjom“.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson i Romain Dauriac (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) +0 Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Celebrity Kamera snimila ono čega se svaka žena grozi: Unatoč malom gafu, ljepotica nije skidala osmijeh s lica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene