Navijali od srca

Nova potvrda ljubavi? Uspješan domaći par o čijoj se vezi dugo šuška, zajedno na utakmici naše reprezentacije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar zajedno su pratili rukometnu utakmicu između Hrvatske i Norveške na Europskom rukometnom prvenstvu.

Rukometnu utakmicu između Norveške i Hrvatske odigranu u Stockholmu i koja nam je osigurala put u finale, kao veliki zaljubeljenici u sport nije htio propustiti ni par o kojem se već neko vrijeme šuška da je zajedno, a sada su najnovijim pojavljivanjem u javnosti to i potvrdili.

Pogledaj i ovo Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 3 Oni o svemu zasad šute Naša dizajnerica i savjetnik bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović čekaju dijete, sretnu vijest otkrili su bliski prijatelji

Riječ je o našoj uspješnoj modnoj dizajnerici 38-godišnjoj Aleksandri Dojčinović i savjetniku predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, 40-godišnjem Tomislavu Madžaru.

Par se za utakmicu prigodno odjenuo u dresove s kockicama, a cijelo su vrijeme bodrili našu reprezentaciju i zdušno navijali. U nekim trenucima na njihovim se licima vidjela zabrinutost zbog neizvjesnosti konačnog rezultata ali ipak na kraju osmijeh nije silazio s njihovih lica.

Par je navodno u vezi posljednje dvije godine, a to dosad nisu htjeli službeno potvrditi iako su se na brojnim događanjima pojavljivali zajedno ili u istom društvu

Vijest da su u vezi za Večernji list potvrdili su njihovi poznanici te da ih je prvo vezivalo prijateljstvo koje je s vremenom preraslo u ljubav, a nije ju demantirao ni sam Tomislav.

"Nemam običaj komentirati privatni život, ali vam mogu reći da sam sretan", rekao je tada kratko Tomislav.

On se nedavno našao u centru pozornosti nakon verbalnog incidenta s novoizabranim predsjednikom Republike Hrvatske Zoranom Milanovićem na jednom od sučeljavanja s Kolindom Grabar Kitarović, prilikom čega iz ruku nije ispuštao njezin šareni ceker. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene