"Nikad bliži"

Balaševićev sin prisjetio se pokojnog oca dosad neviđenim fotografijama, jedna je posebno emotivna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aleksa Balašević na Instagramu je obilježio blagdan Krsne slave fotografijama na kojima pozira s pokojnim ocem Đorđom.

Sin pokojnog Đorđa Balaševića, 28-godišnji Aleksa, prisjetio se tradicije koju je dosad svake godine obilježavao s ocem.

Pogledaj i ovo Aleksa Balašević i zaručnica Nikolina Još malo! Ženi se sin Đorđa Balaševića: Otkriveni su i detalji glamuroznog vjenčanja gdje će biti 200 gostiju

U svojim pričama na Instagramu podijelio je dosad neviđene fotografije s obiteljskih proslava pravoslavnog blagdana Krsne slave na kojima pali svijeću s ocem, a posebno je emotivna posljednja, na kojoj to radi sam.

"Nikad bliži. Sretna Krsna slava sv. Jovan krstitelj svima koji slave", poručio je uz fotografije koje možete vidjeti u galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ▀▄▀▄▀▄ Megdan ▄▀▄▀▄▀ (@megdan.fighting)

Podsjetimo, Đorđe je preminuo 19. veljače prošle godine u bolnici u Novom Sadu, u kojoj se liječio od upale pluća, a bio je pozitivan i na koronavirus. Iza sebe je ostavio suprugu Oliveru i njihovo troje djece, sina Aleksa i kćeri Jovanu i Jelenu, te brojne neutješne obožavatelje.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivano Balić (Foto: Instagram) Ivano Balić (Foto: Instagram) +0 Ivano Balić (Foto: Instagram) Celebrity Ivano Balić bivšu suprugu oženio je jako mlad, a nakon razvoda je pronašao sreću s lijepom odbojkašicom Mirelom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene