Bila na 38 operacija

Potrošila je 200 tisuća dolara da bi izgledala kao Barbika, a godinama je nosila i korzet 23 sata na dan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aleira Avendano ponosno nosi titulu latinske Barbike.

Meksička voditeljica Yanet Garcia u svijetu se proslavila titulom najseksepilnije voditeljice vremenske prognoze, nakon čega se odlučila posvetiti samoj sebi i svom privatnom životu. Tako se 29-godišnja Yanet planira preseliti u SAD s dečkom Lewisom Howesom, koji je poznat i kao bivši ragbijaš, a danas uspješni poduzetnik.

Pogledaj i ovo showbuzz Paparazzima nije pobjegla! Pravo stanje Madonninog lica: Na Instagramu je jedna osoba, a u stvarnosti netko sasvim drugi, nevjerojatno!

No nitko nije nezamjenjiv, pa joj je zamjena vrlo brzo pronađena, i to u djevojci koja nosi titulu latinske Barbike, 29-godišnje manekenke Aleire Avendano.

Ona pažnju javnosti plijeni svojim tijelom, točnije bujnim oblinama i do krajnosti istanjenim strukom, što je postigla brojnim estetskim zahvatima. Točnije, njih čak 38, što je i sama priznala u nekoliko intervjua.

"Povećala sam grudi sedam puta, imala sam operaciju nosa pet puta, 18 puta sam bila na liposkulpturi, radila sam usta, zube, ma sve. Uložila sam 200 tisuća dolara u svoje operacije, ali i vrijeme, trud i posvećenost. Nikad se nisam plašila odlaska pod nož jer sam uvijek išla kod specijalista i istraživala sam o zahvatu koji sam radila", izjavila je bila Aleira.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👑 (@aleiraoficial_sexy) on

Tvrdi da danas oblikovano tijelo djelomično duguje i nošenju korzeta, točnije navodno ga je nosila 23 sata punih devet godina, a skidala ga je samo kada se kupala.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) +2 Kate Upton (Foto: Instagram) Celebrity Ni policajac nije mogao skinuti pogled s njezinih oblina u tajicama, no one pripadaju samo jednome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene