nikad nije kasno

U 63. postao otac šesti put: Pretvorio se u pravog obiteljskog čovjeka, a nekada je vrijeđao kćer i šokirao javnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alec Baldwin ima s Hilarijom Baldwin četvoro djece dok je u braku s prvom suprugom Kim Basinger dobio kćer Ireland s kojom je imao problematičan odnos.

Glumac Alec Baldwin u 63. godini je dobio peto dijete s 26 godina mlađom suprugom i kolegicom Hilarijom Baldwin

Pogledaj i ovo Hilaria Baldwin i Alec Baldwin Suzdržavala je suze Supruga Aleca Baldwina prvi put progovorila o tragediji koja je njezinu obitelj zavila u crno: "Nitko nije dobro"

"Dobili smo bebu sinoć. Savršen je i ne možemo biti sretniji. Ostanite me pratiti kako bi saznali ime", napisala je Hilaria na Instagramu pokraj fotografije nje i muža sa sinčićem. 

Par od ranije ima četvoro djece, sinove Rafaela (5), Leonarda (3) i Romea (2) te kćer Carmen (7). Mlađahna instruktorica joge je druga supruga slavnog glumca koji je od 1993. bio u braku s kolegicom Kim Basinger i dobio kćer, manekenku Ireland (24). 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We had a baby last night. He is perfect and we couldn’t be happier 🌟. Stay tuned for a name🤍

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Alec se posvetio djeci u braku s Hilarijom dok je s najstarijom kćeri Ireland i bivšom suprugom imao problematične odnose. Svojedobno je procurila snimka s telefonske sekretarice u kojoj je Baldwin nazvao 11-godišnju kćer bezobraznom, nepromišljenom malom svinjom jer se nije javila kada je zvao. 

Kasnije je Alec rekao da žali zbog ispada i da je sigurno utjecao na Ireland. Glumac se sukobljavao s kćeri i zbog njezine golotinje na fotografijama koje stavlja na Instagram. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Boris Rogoznica (FOTO: Laura Vrabec) Celebrity Prije nego što je opet zaključao Instagram za javnost, Boris Rogoznica objavio tužne stihove  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene