Sjajno raspoložena

Albina se vratila kući s Eurosonga, pogledajte kako su ju dočekali u zračnoj luci i tko joj je prvi pohitao u zagrljaj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić vratila se u Hrvatsku iz Nizozemske, gdje nas je predstavljala na 65. Eurosongu.

Naša predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, 22-godišnja Albina Grčić vratila se iz Nizozemske u Hrvatsku, a u zagrebačkoj zračnoj luci čekali su ju najvjerniji navijači.

Pogledaj i ovo Hrvatska na Eurosongu Koja vam je omiljena? Prisjetili smo se 10 naših najbolje plasiranih pjesama na Eurosongu, "Mama ŠČ!" nije jedna od njih!

Tako su sjajno raspoloženu Albinu prvi zagrlili brat Marko Grčić i njegova obitelj, a bilo je tu i obožavatelja koji su joj osobno htjeli čestitati na odlično odrađenom nastupu i predstavljanju Hrvatske i uručili joj bukete cvijeća. Albinu je to jako razveselilo, pa osmijeh s lica nije skidala.

Ona je na ovogodišnjem Eurosongu nastupila u prvoj polufinalnoj večeri, a prema službenim rezultatima prolaz u finale s prvih deset plasiranih izvođača tijesno joj je izmaknuo i završila je na 11. mjestu. Inače, mnogi su bili uvjereni da bi Hrvatska prošla u finale Eurosonga da je Albina nastupila u drugoj polufinalnoj večeri jer je u drugoj bila slabija konkurencija, a društvene mreže preplavili su bijesni komentari. 

Pobjedu na 65. Eurosongu odnijela je talijanska grupa Maneskin, o čijem se nastupu i pjevaču Damianu Davidu ne prestaje pričati, a dojam kakav su nakon svega ostavili već se dugo ne pamti.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju indira Levak treća emisija TLZP - 3 indira Levak druga emisija TLZP - 1 indira Levak druga emisija TLZP - 2 indira Levak druga emisija TLZP - 3 +9 Indira Levak i Nives Celzijus - 1 Celebrity Pa kakve noge Indira ima! Ultrakratka haljina s prorezima stoji joj kao salivena, pokazala je i više nego što smo očekivali

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene