Sjajno raspoložena

Albina se vratila kući s Eurosonga, pogledajte kako su ju dočekali u zračnoj luci i tko joj je prvi pohitao u zagrljaj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić vratila se u Hrvatsku iz Nizozemske, gdje nas je predstavljala na 65. Eurosongu.

Naša predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, 22-godišnja Albina Grčić vratila se iz Nizozemske u Hrvatsku, a u zagrebačkoj zračnoj luci čekali su ju najvjerniji navijači.

Pogledaj i ovo Raiven Poslušajte pjesmu! Susjedi su odabrali svoju predstavnicu za Eurosong, mnogi joj predviđaju dobar plasman: ''Ovo je remek-djelo!''

Tako su sjajno raspoloženu Albinu prvi zagrlili brat Marko Grčić i njegova obitelj, a bilo je tu i obožavatelja koji su joj osobno htjeli čestitati na odlično odrađenom nastupu i predstavljanju Hrvatske i uručili joj bukete cvijeća. Albinu je to jako razveselilo, pa osmijeh s lica nije skidala.

Ona je na ovogodišnjem Eurosongu nastupila u prvoj polufinalnoj večeri, a prema službenim rezultatima prolaz u finale s prvih deset plasiranih izvođača tijesno joj je izmaknuo i završila je na 11. mjestu. Inače, mnogi su bili uvjereni da bi Hrvatska prošla u finale Eurosonga da je Albina nastupila u drugoj polufinalnoj večeri jer je u drugoj bila slabija konkurencija, a društvene mreže preplavili su bijesni komentari. 

Pobjedu na 65. Eurosongu odnijela je talijanska grupa Maneskin, o čijem se nastupu i pjevaču Damianu Davidu ne prestaje pričati, a dojam kakav su nakon svega ostavili već se dugo ne pamti.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju indira Levak treća emisija TLZP - 3 indira Levak druga emisija TLZP - 1 indira Levak druga emisija TLZP - 2 indira Levak druga emisija TLZP - 3 +9 Indira Levak i Nives Celzijus - 1 Celebrity Pa kakve noge Indira ima! Ultrakratka haljina s prorezima stoji joj kao salivena, pokazala je i više nego što smo očekivali

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene