privukla pažnju fanova

Albina pokazala u čemu je još vješta uz pjevanje i pritom zablistala u osebujnoj odjevnoj kombinaciji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić imala je nastup na humanitarnom teniskom spektaklu koji je organizirao Marin Čilić u Petrinji.

Albina Grčić (22) bila je jedna u nizu brojnih domaćih zvijezda koje su se pojavile na humanitarnom teniskom spektaklu "Gem-Set Hrvatska" Marina Čilića u Petrinji. 

Mlada pjevačica pojavila se u nešto ležernijem izdanju nego inače i pokazala svoje nogometne vještine. Albina je obukla cvjetni top i hlače, u kosi je imala traku, a na nogama je nosila bijele tenisice. 

Splićanka, koja je pjevala na humanitarnom događaju, blistala je i cijelo se vrijeme smješkala. Grčić je u dobrom raspoloženju odrađivala i fotografiranje i druženje sa mnoštvom svojih obožavatelja, među kojima su prvenstveno bila djeca. 

Inače, Albina je nedavno podijelila romantičnu sliku sa svojim dečkom, nogometašem Ivanom Ćalušićem, s kojim je u vezi nekoliko godina. 

"Drž', ne daj", napisala je pored fotke na kojoj pozira u Ivanovu naručju i zaljubljeno ga gleda. "Prava ljubav!", "Najljepši ste", "Preslatko", "Predivan ste par", pisali su joj pratitelji, koje je oduševilo i kako nogometaš pazi na nju.

Albina i Ivan poznaju se od najranijeg djetinjstva, a u sretnoj su vezi već nekoliko godina. Splitski nogometaš trenutačno igra u Hajduku 2 te je dio Druge hrvatske nogometne lige.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene