divna!

Albina obara s nogu i u najjednostavnijoj crnoj haljinici, a ljetna atmosfera čini se da joj itekako godi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić je na Instagramu objavila fotku na kojoj pozira uz more, a obožavatelji su je zasuli komplimentima na račun izgleda.

Naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu, Albina Grčić, prava je zvijezda gdje god da se pojavi, a na Instagramu svakodnevno obožavatelje izvještava što radi. Na najnovijoj fotografiji Albina je pozirala uz more u jednostavnoj crnoj haljinici te je jasno dala do znanja koliko joj je nedostajalo ljeto.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

"Idemo ponovno", napisala je kratko uz fotografije, a njezini vjerni pratitelji složili su se kako joj ljetna atmosfera itekako godi. Poručili su joj da je predivna, a u samo par sati fotkama je prikupila više od 13.000 lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Naša pjevačica prošlog je vikenda slavila na dodjeli glazbene nagrade Porin. Naime, 22-godišnjoj je Albini pripala nagrada u kategoriji za najboljeg novog izvođača, a na dodjeli je bila u pratnji svog dugogodišnjeg dečka, nogometaša Ivana Ćalušića.

Podsjetimo, Albina je s pjesmom "Tick-Tock" nastupila u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, a iako se nije plasirala u finale, dobila je velik broj obožavatelja, kojima je najavila da će uskoro objaviti nove pjesme te da je spremna za nove izazove.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 4 +0 Franka Batelić Celebrity Franka u opasno kratkoj haljini sve poprilično iznenadila, obožavatelji složni da pjevačica zrači seksepilom!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 2 Antonija Šola - 3 +0 Antonija Šola Celebrity Nikad ljepša Antonija Šola pozirala u haljini zanimljiva izreza, zbog njezina mladolikog izgleda teško je povjerovati da ima 42 godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene