"predivna"

Albina pokazala s kim je provela vikend, komplimente na račun izgleda dobila je i od kolegice sa scene

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina se nakon nastupa na Eurosongu vratila u Split, a na Instagramu je otkrila kako je protekli vikend provela u društvu svojih prijateljica.

Naša predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu Albina Grčić nakon povratka iz Rotterdama se vratila svojoj svakodnevici, a na Instagramu se pohvalila s kim je uživala proteklog vikenda. "Izlazak s curama", napisala je Albina u opisu fotografija iz jednog kafića, a na fotkama je pozirala sa svojim zgodnim prijateljicama.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

"Predivna", "Kako divne oči imaš", "Kraljica", "Lijepe ste", samo su neki od komentara ispod fotografije, gdje se javila i pjevačica Nika Turković. "Najljepša", napisala joj je u komentarima. Albina je na fotografijama pozirala u crnom kožnom kaputu i kratkim traper hlačama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Podsjetimo, Albina je s pjesmom "Tick-Tock" nastupila u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga te se nije uspjela plasirati u finale natjecanja koje se održalo 22. svibnja. Naša mlada pjevačica je stoički podnijela poraz te se odmah nakon ispadanja sa smiješkom obratila obožavateljima kako bi ih utješila, a i dalje joj ne prestaju pristizati poruke podrške sa svih strana svijeta.

Javili su joj se obožavatelji iz svih dijelova svijeta te su joj poželjeli sreću u budućem radu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene