Sviđa li vam se?

Pogledajte prvi Albinin nastup na probi za Eurosong, kostim koji nosi posebno je zanimljiv kada se okrene

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić uspješno je odradila prvu probu za svoj nastup na ovogodišnjem Eurosongu u Rotterdamu.

Albina Grčić sretno je stigla u Rotterdam, gdje predstavlja Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu i već je uspješno odradila prvu probu na glavnoj pozornici, na kojoj će i nastupiti 18. svibnja u prvoj polufinalnoj večeri.

Pogledaj i ovo Zoran Milanović Ima i poruku za nju! Nakon premijera i predsjednik Milanović komentirao Albinin rezultat, evo što misli o Eurosongu i njenoj karijeri!

22-godišnja Albina na probi se pojavila obučena u atraktivni kostim prepun šljokica za koji se pretpostavlja da će ga nositi i na samom nastupu, a s njom su zaplesali plesači. To je zapravo prvi put da imamo priliku vidjeti kako će njezin nastup, koji svi jedva čekaju, izgledati.

Albinina pjesma "Tick-Tock" trenutačno se nalazi na 21. mjestu na kladionicama za pobjedu, a prema anketama na 16. mjestu ukupnog poretka.

 Kako se vama sviđa njezin, nastup ocijenite u našoj anketi!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

 

Sviđa li vam se nastup Albine na prvoj Eurosong probi?

  • Da, sjajna je!
  • Može to i bolje!

Ukupno glasova:

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Profimedia) +3 Bella Thorne (Foto: Instagram) Zanimljivosti Bivša Disneyjeva slatkica ne odustaje od kupnje premalih bikinija, a čini se da joj zaručnik zbog toga nimalo ne prigovara

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Šuput obilježava svoj prvi Majčin dan, preslatki prizori rastapaju srca, a posebno je ganule sve druge mame

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene