"Prava ljubav!"

Albina zabilježila romantični trenutak s dečkom, zgodni nogometaš čuva je kao kap vode na dlanu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u naručju svojeg dečka Ivana Ćalušića.

Ovogodišnja predstavnica hrvatske na Euroviziji, Splićanka Albina Grčić u sretnoj je vezi s nogometašem Ivanom Ćalušićem koji joj je velika podrška u karijeri.

Pogledaj i ovo Albina Grčić "Ne bih više ništa dodala" Albina otkrila u kakvom je odnosu s bivšim dečkom, nakon prekida jedna im je stvar ostala normalna!

Pjevačica ne skriva koliko je zaljubljena i često na svojem Instagramu objavljuje fotografije s dečkom, a sada je zabilježila jedan njihov romantični trenutak kojim je rastopila pratitelje.

"Drž' ne daj", napisala je pored fotke na kojoj pozira u Ivanovu naručju i zaljubljeno ga gleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

"Prava ljubav!", "Najljepši ste", "Preslatko", "Predivan ste par", pisali su joj pratitelji koje je oduševilo i kako nogometaš pazi na nju.

Albina i Ivan poznaju se od najranijeg djetinjstva, a u sretnoj su vezi već nekoliko godina. Splitski nogometaš trenutačno igra u Hajduku 2 te je dio Druge hrvatske nogometne lige.

"Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva, kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu", ispričala je Albina ranije ove godine za IN magazin.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Bojan Zibar) Celebrity Tatjana Jurić u badiću pokazala vitke noge, pratitelji joj poručili da je najljepša Hrvatica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene