Dobra fora!

Naša Albina u Rotterdamu je prava zvijezda, pogledajte kako se našalila na račun svojeg neobičnog modnog dodatka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira sa sićušnom torbicom i video u kojem pjeva pobjedničku pjesmu Eurosonga iz 2012. godine - "Euphoria".

Albina Grčić za vikend je otputovala u Rotterdam, gdje će predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu s pjesmom "Tick-Tock".

Pogledaj i ovo Albina Grčić vjerna svojem timu! Albina jasno dala do znanja što misli o nominaciji za najgori outfit na Eurosongu i dobila veliku podršku fanova

Nakon što je uspješno odradila prvu probu na glavnoj pozornici, na Instagramu je otkrila što joj je sljedeće bilo na rasporedu, a usput se i našalila na račun jednog detalja svojeg stajlinga.

"Danas sam tremu ostavila u svojoj torbici", napisala je uz fotku na kojoj pozira sa sićušnom ružičastom torbicom u koju ništa ne stane.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Statusom je nasmijala pratitelje koji su je svejedno obasuli i hrpom komplimenata na račun njezina izgleda na fotki, ali i fantastičnog glasa u videu koji je podijelila uz nju i u kojem je otpjevala pobjedničku pjesmu Eurosonga iz 2012. godine "Euphoria", a sudeći prema aplauzu koji je dobila, zadivila je i sve okupljene.

Albina će nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga 18. svibnja, te će pokušati izboriti svoj prolazak u finale koje je zakazano za 22. svibnja.

Prije odlaska na natjecanje dala je intervju za Eurosong.hr u kojem je ispričala je li sve spremno za njezin veliki trenutak i kakva očekivanja ima.

"Jedva čekam. Znam koliko smo se trudili i kakvu viziju imamo o tom nastupu. Ja se samo nadam da će to tako uistinu izgledati na kraju. Mislim da smo i više nego spremni", istaknula je tada Albina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene