Kaos na dodjeli

Glumačka legenda u trenu se našla na podu, nije se odmah snašla ni njegova 39 godina mlađa djevojka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Al Pacino pao je na crvenom tepihu BAFTA-e u Londonu.

Legendarni holivudski glumac, 79-godišnji Al Pacino doživio je nezgodu na crvenom tepihu dodjele BAFTA-e spotaknuvši se na crvenom tepihu. Nakon toga je završio na podu, a od pada ga nije uspjela spasiti niti njegova 40-godišnja djevojka Meital Dohan.

Pogledaj i ovo Princ William uživao u društvu glumaca Princ William prvi put bez supruge Kate na dodjeli prestižnih nagrada, ali nije ju zaboravio spomenuti novinarima!

Za sve je očito bila kriva stepenica koju je Al predvidio i spotaknuo se pri samom ulazu u Royal Albert Hall, gdje je dodjela Britanske filmske nagrade i održana. Taj je trenutak sve iznenadio, no u pomoć je brzo pritrčalo osoblje i ponovno ga podiglo na noge.

Na sreću, nije se ozbiljnije ozlijedio, a da je dobro, pokazao je podigavši ruke u zrak pred zabrinutim obožavateljima i fotografima koji su nesretan trenutak uhvatili svojim kamerama.

Al je inače bio nominiran u kategoriji u kategoriji za najbolju sporednu mušku ulogu, no ta mu je nagrada izmakla iz ruku i dodijeljena je Bradu Pittu.

Nagrada za najbolji film pripala je filmu "1917", baš kao i nagrade za izvanredan britanski film, najbolju kinematografiju, najbolji produkcijski dizajn, zvuk i vizualne efekte, a njegov redatelj Sam Mendes ponio je nagradu za najbolje redatelja.

BAFTA-u za najbolju glavnu mušku ulogu odnio je Joaquin Phoenix za ulogu Jokera u istoimenom filmu, Renee Zellweger proglašena je najboljom ženskom ulogom u filmu "Judy", a Laura Dern za najbolju žensku ulogu u filmu "Marriage Story".

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene