"prelijepa si"

Ljepša polovica slavnog domaćeg para ne skriva koliko uživa uz more, komplimenti se samo redaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Lijeni dan", napisala je Adriana Đurđević u posljednjoj objavi na svom Instagramu na kojoj pozira u jednodjelnom kupaćem kostimu s cvjetnim detaljima.

Jedan od najljepših domaćih parova plijeni pažnju gdje god da se pojavi, a naš nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova djevojka Adriana Đurđević ne skrivaju koliko su sretni. Početkom lipnja vratili su se u Hrvatsku te iz dana u dan obožavatelje oduševljavaju dogodovštinama s odmora.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

"Lijeni dan", napisala je lijepa Adriana u posljednjoj objavi na svom Instagramu na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu s cvjetnim detaljima. Fotkom je pobrala brojne komentare, a svi redom pisali su joj da je predivna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lazy Day . 🧚🏼 #enjoythemoment

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

Nogometaš i pravnica zaradili su i nadimak "domaći Beckhamovi", a Đurđević često oduševi sve svojim nepogrešivim modnim stilom. Par živi u francuskom Marseilleu, gdje Duje igra nogomet, a Adriana se onamo preselila iz rodnog Dubrovnika.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace (Foto: AFP) Donatella Versace (Foto: AFP) +1 Donatella Versace (Foto: Profimedia) Celebrity Na fotografijama iz 90-ih ova je žena prava prirodna ljepotica, danas je priča potpuno drugačija – šokira dramatičnom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene