lijepa pravnica

Na liniji joj zavide mnoge, a djevojka našeg nogometaša ponovno je oduševila seksi fotkama s plaže

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević do prije nekoliko dana je uživala u rodnom Dubrovniku, a iako se vratila u Francusku, i dalje oduševljava fotkama s mora.

Lijepa odvjetnica Adriana Đurđević domaćoj je javnosti poznata kao djevojka nogometaša Duje Ćalete-Cara, a svojim fotografijama na Instagramu često oduševljava brojne pratitelje. Ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta, kada je Adriana objavila nekoliko fotografija s plaže.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

Domaća ljepotica istaknula je svoju zavidnu liniju dok se izležavala na plaži, a pokazala je još jedan kupaći kostim iz svoje kolekcije. Obožavatelji su je obasuli komentarima na račun izgleda te su joj pisali kako je prelijepa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning ☀️ #summertime #summervibes #beachlife

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

Do prije nekoliko dana Adriana je boravila u rodnom Dubrovniku, gdje je užvala s obitelji i prijateljima. Sudeći prema nedavnoj objavi, vratila se u Francusku, gdje živi s Ćaletom-Carom, koji igra za nogometni klub Marseille.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene