Dodatno podiže temperaturu

Djevojka našeg reprezentativca očarala je čak i žene, mnoge su zaključile da izgleda ljepše no ikad

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević pokazala zavidnu liniju u kupaćem kostimu nakon povratka u Marseille gdje njezin dečko Duje Ćaleta-Car igra nogomet za tamošnji klub.

Djevojka našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara, Adriana Đurđević ovih dana dodatno podiže temperaturu svojim objavama na profilu na Instagramu i bez daha ostavlja sve koji ga posjete.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

Lijepa Dubrovčanka je na nekoliko fotografija snimljenih u francuskom Marseilleu, gdje Duje igra nogomet, pokazala zategnuto tijelo i liniju na kojoj joj mnoge pripadnice ljepšeg spola zavide ali ju mnoge i otvoreno hvale.

"Predivna si dušo", "Dugooo nisam vidjela tako lijepu ženu", "Veličanstvena", "Prelijepa si", "Koja riba", "Presavršeno", samo su neki od komentara koji joj pristižu od obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

Hrvatski Beckhamovi, kako im tepaju, početkom lipnja su bili stigli u Hrvatsku, a iz dana u dan su putem društvenih mreža dijelili dogodovštine s odmora.

No sve što je lijepo kratko traje, pa tako i odmor pa se par vratio u Francusku zbog Dujinih klupskih obaveza no sigurno smo kako ćemo ih uskoro opet vidjeti kako uživaju u čarima Lijepe Naše.

23-godišnji Duje i njegova 28-godišnja djevojka Adriana u vezi su dvije godine, a ona se zbog njega preselila iz rodnog joj Dubrovnika u francuski Marseille. Po mišljenju mnogih, upravo su oni jedan od najljepših domaćih parova te plijene pažnju gdje god da se pojave.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene