lijepa buduća mama

Prva fotka supruge nogometaša Ćalete-Cara u kojoj je trudnički trbuh u prvom planu, i to u badiću zanimljivog kroja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević boravi u svom rodnom Dubrovniku u kojem je pozirala sjedeći u plićaku u zelenom badiću.

Adriana Đurđević (29), supruga Duje Ćalete-Cara (24) u posljednje vrijeme dane provodi u badiću, a svojim izgledom oduševljava pratitelje. 

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

Dok joj na prošloj fotografiji u žutom kupaćem kostimu nije vidio trudnički trbuh što su mnogi komentirali, na ovoj ga Adriana istaknula. Atraktivna pravnica je pozirala u svom rodnom Dubrovniku u plićaku u zelenom, jednodijelnom badiću zanimljivog kroja. 

Oči je sakrila iza sunčanih naočala, a na glavi je svezala maramu. "Morska sirena", "Mamacita", "Zgodna mama", komentirali su njezini pratitelji fotografiju koja je u kratkom roku sakupila mnoštvo lajkova. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic)

Inače, Adriana je nedavno objavila video na Instagram storyju u kojem je pokazala kako se zabavlja dok njezin dragi igra na Europskom prvenstvu 2020. Na snimci Adriana sjedi na stepenicama u bazenu u žutom, jednodijelnom badiću s dubokim izrezom, a na usnama ima crveni ruž i kosa joj je raskuštrana zbog vjetra.

U njezinoj blizini je pas kojeg Đurđević zadirkuje i šprica vodom pa laje. Inače, supruga našeg nogometaša je nedavno podijelila fotografiju na kojoj pozira na plaži u dugačkoj lepršavoj haljini koja joj stoji kao salivena, a sudeći po komentarima ispod fotografije, nitko nije ostao ravnodušan.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 +0 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević se našla u problemima, podijelila i snimke: "Smršavila sam 10 kila od muke"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban i Mario Roth osma emisija TLZP - 3 Katarina Baban i Mario Roth osma emisija TLZP - 2 TLZP: Katarina Baban kao P!nk Katarina Baban - 4 +6 Katarina Baban - 3 Celebrity Naša glumica se skinula u badić i učinila neobičan potez za neke pa priznala: "Nemam problema s time"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene