koja razlika!

Adriana Đurđević objavila novu preslatku trudničku fotku, a onda okinula jednu u seksi izdanju: "Divna trudnica"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević nedavno se zaručila s nogometašem Dujom Ćaletom-Carom nakon četiri godine veze, a potvrdili su i da očekuju njihovo prvo dijete.

Adriana Đurđević (28) prošlog tjedna je pokazala trudnički trbuh pozirajući sa zaručnikom, nogometašem Dujom Ćaletom-Carom (24) i tako sretnu vijest potvrdila na Instagramu.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

Na posljednje dvije fotografije na kojima je u skroz drugačijim izdanjima, diplomirana pravnica je sama. "Blagoslovljena", napisala je Adriana uz sliku na kojoj nosi ružičaste tajice, tuniku i šešir koje je iskombinirala s, kako se čini, bijelim sakoom, i tenisicama. Dujina zaručnica je pozirala obujmivši trudnički trbuh rukama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic)

"Koja divna trudnica", "Predivna", "Divota", komentirali su njezini pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic)

U ponedjeljak je Adriana objavila drugačiju fotografiju na kojoj pozira u zelenoj haljini i izbacila je vitku, desnu nogu. "Duša puna sunca. Lijep dan", napisala je pravnica. 

Inače, Adriana i Duje su u vezi četiri godine, a upoznali su se u Zagrebu. Adriana se zbog Duje preselila iz rodnog Dubrovnika u Marseille gdje on igra nogomet za istoimeni klub, a već neko vrijeme nose titulu najljepšeg domaćeg para.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene