Nikome nije jasno

Lijepa supruga Duje Ćalete-Cara objavila prvu fotku iz šetnje sa sinom, pa izazvala nevjericu: "Pa ženo, kao da nisi rodila, alo?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević objavila je na Instagramu prvu fotografiju iz šetnje sa sinom Maurom kojeg je dobila s Dujetom Ćaletom-Carom.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara, lijepa Adriana Đurđević objavila je na profilu na Instagramu fotografiju iz prve šetnje s njihovim sinom Maurom koji je na svijet stigao prije dva tjedna.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

"Ukrao si mi srce", napisala je Adriana uz fotografiju koja je nastala u Marseilleu, a na kojoj pozira u kratkim trapericama i crnoj majici u kojima je istakla vitku liniju, dok je maleni Mauro uz nju u dječjim kolicima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Fotografija je u kratkom roku dobila tisuće lajkova i komentara, a mnogi se ne mogu dovoljno načuditi Adrianinoj liniji nakon poroda.

"Priznaj da si imala surogat-majku", "Pa ženo, kao da nisi rodilo, alo? Predivnaaaa", "Mama je top", "Lijepa li si", "Kakva prelijepa mama", "Pala je prva šetnja", "Mama kao da nije rodila", "Koliko si predivna", "Kako zgodna mamita", "Najljepša", dio je komplimenata koje je dobila.

Adriana je sina rodila u rodilištu u Francuskoj, a nedugo nakon toga ona i Duje su na društvenim mrežama objavili i prvu fotografiju sa sinom.

Adriana i Duje trenutačno žive u Francuskoj, gdje on igra za tamošnji klub Olympique de Marseille. U veljači su se zaručili, a dva mjeseca kasnije objavili su vijest o trudnoći. Duji i Adriani ovo je prvo dijete, a krajem svibnja su svoju dugogodišnju vezu okrunili i brakom. Vjenčali su se u njezinu rodnom Dubrovniku, a privatnoj ceremoniji prisustvovali su samo najuža obitelj i prijatelji.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Profimedia) +3 Jared Leto (Foto: Getty Images) Celebrity Malo tko bi prepoznao miljenika žena da ga sretne na ulici, naglo se pomladio, a još nedavno je bio proćelav i sijed

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene