uvijek predivna

Zaručnica našeg nogometaša pohvalila se promjenom imidža, no i dalje ni riječi o onome što fanove najviše zanima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević na Instagramu ima vojsku pratitelja, a redovito im otkriva detalje iz svog života. Ovoga se puta pohvalila promjenom imidža.

Djevojka našeg nogometaša Duje Ćalete-Cara, lijepa Adriana Đurđević, na svom se Instagramu pohvalila da je promijenila imidž. Objavila je na storyjima nekoliko fotografija prije i nakon tretmana u frizerskom salonu, a svoju tamnu kosu je odlučila obojati u nešto svjetliju nijansu.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

Inače, 29-godišnja Adriana i 24-godišnju Duje zaručili su se u francuskom Marseilleu prije mjesec dana, a sretne vijesti podijelili su i sa svojim vjernim pratiteljima. "Ljubav je velikodušna ,dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. LJUBAV NIKADA NE PRESTAJE. You will Forever be my Always", napisala je onda Adriana na Instagramu. Brojni pratitelji čestitali su sretnom paru te su im poželjeli sve najbolje.

Sretni par nije još objavio točan datum vjenčanja. Nogometaš i pravnica u vezi su četiri godine, a upoznali su se u Zagrebu. Adriana se zbog Duje preselila iz rodnog Dubrovnika u Marseille gdje on igra nogomet za istoimeni klub, a mediji ih već neko vrijeme nazivaju jednim od najljepših domaćih parova.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marta i Junior Fernándes Marta Fernandes (Foto: Instagram) Marta Fernandes (Foto: Instagram) Marta Fernandes (Foto: Instagram) +2 Marta Fernandes (Foto: Instagram) Celebrity Supruga bivšeg dinamovca progovorila o novom početku: "Preko noći sam morala staviti u kofer sve što stane i otići"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene