zanimljiv trio!

Fotka trudne Adriane Đurđević s prijateljicama postala je pravi hit na Instagramu, bit će vam jasno zašto kad je vidite

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trudna Adriana Đurđević je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s dvjema prijateljicama koje su također u drugom stanju.

Otkako se doznalo da je trudna, zaručnica nogometaša Duje Ćaleta-Cara (24), Adriana Đurđević (28) na Instagramu je zaredala fotografije na kojim ponosno pokazuje rastući trbuh.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

A iako je svakom trudničkom fotkom potaknula lavinu lajkova i komplimenata, jednom je izazvala posebno oduševljenje svojih pratitelja.

"Najbolje prijateljice kroz sve trenutke u životu prolaze skupa, a mi imamo sreću da zajedno prolazimo i kroz ove", napisala je u opisu fotke na kojoj pozira s dvjema prijateljicama koje su također trudne i sve tri se drže za trbuh.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Đurđević (@adrianadurdevic)

"Prekrasne", "Kako ste lijepe", "Preslatke ste", nizali su se komentari ispod fotke uz mnoštvo srčeka, a trudnice su dobile i brojne čestitke te na tisuća lajkova.

Podsjetimo, Adriana je prije desetak dana za Story otkrila kako se već nalazi u drugom tromjesečju trudnoće, a priznala je i da ona i nogometaš već znaju spol bebe, ali tu informaciju još nije htjela podijeliti s javnosti. Nakon toga je trudnoću potvrdila i na Instagramu gdje je objavila predivne fotografije sa zaručnikom, koji je kleknuo pred nju nedavno, nakon četiri godine veze. Adriana se zbog Duje preselila iz rodnog Dubrovnika u Marseille gdje on igra nogomet za istoimeni klub, a već neko vrijeme nose titulu najljepšeg domaćeg para.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina i Igor Kojić Celebrity Nakon objave svog muža Severina se oglasila i posvetila objavu bliskoj osobi: "Tako te volim"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene