zaista blista!

Lijepa supruga našeg reprezentativca uživa u trudnoći, osmijehom od uha do uha poslala i preslatku poruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević uživa u trudnoći, a na novoj fotografiji je pozirala s osmijehom od uha do uha te istaknula koliko jedva čeka postati majka.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara (24), Adriana Đurđević (29), uživa u svakom danu svoje trudnoće, a to ponosno ističe i na svojim društvenim mrežama. Na Instagramu je objavila crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira s velikim osmijehom na licu, a u prvom planu je njezin trudnički trbuh.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

"Svaki dan me dovodi bliže tebi", napisala je lijepa Adriana u opisu fotografije na koju je redom dobila samo komplimente. "Divna", "Ljepoto", "Presavršena", samo su neki od komentara njezinih odiševljenih pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic)

Podsjetimo, Adriana i Duje vjenčali su se krajem svibnja na tajnoj ceremoniji u Dubrovniku. Zaručili su tri mjeseca ranije, i to nakon četiri godine veze, a zatim su objavili i da će postati roditelj. Adriana je sredinom travnja za časopis Story otkrila da se već nalazi u drugom tromjesečju trudnoće, a priznala je i kako ona i Duje već znaju spol bebe, no to je odlučila zadržati za sebe.

Lijepa Dubrovkinja je zbog nogometaša preselila iz rodnog grada u Marseille, gdje on igra za istoimeni nogometni klub, a već neko vrijeme nose titulu najljepšeg domaćeg para.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene