Bez njih ništa!

Ljepše polovice Vatrenih podržale ih kako samo one znaju, a Rakitićeva Raquel u Hrvatsku stigla privatnim avionom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević, Iris Rajčić pi Iva Šarić podržale su Vatrene uoči utakmice s Rusijom u Splitu putem društvenih mreža, a u Hrvatsku je stigla i supruga Ivana Rakitića Raquel Mauri.

Hrvatska nogometna reprezentacija igra kvalifikacijsku utakmicposljednjeg kola za Svjetsko prvenstvo 2022. godine protiv Rusije, a osim tisuća navijača, naše Vatrene bodre i njihove ljepše polovice.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja Sretni i uspješni! Livaja voli Iris od svoje 20. godine, mnogi su na sve načine pokušali spriječiti njihovu ljubav, a ona je svoj život podredila njemu!

Supruga Duje Ćalete-Cara Adriana Đurđević je tako na profilu na Instagramu objavila fotografiju svojih nećakinja u kockastim dresovima sa splitske rive, supruga Marka Livaje Iris Rajčić podijelila je njegovu fotografiju uz pjesmu Srce vatreno, a na Poljudu navija i Iva Šarić, partnerica Brune Petkovića, koja je objavila snimke stadiona.

Na Instagramu se oglasila i supruga Ivana Rakitića Raquel Mauri koja je objavila fotografije iz privatnog aviona i dala svima do znanja da stiže u Split. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Inače Ivan Rakitić bit će poseban gost Hrvatskog nogometnog saveza na utakmici Hrvatska - Rusija, stoji na službenoj web stranici HNS-a i to nakon što se prošle godine oprostio  od nastupa za Vatrene, a navijači njegov povratatk u kockasti dres i dalje željno iščekuju.

U našoj galeriji prisjetite se kako su djevojke i supruge aktualnih i bivših reprezentativaca navijale na nekim prošlim susretima i prevenstvima. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 +0 Hana Huljić - 4 Celebrity Hana Huljić objavila prvu fotku otkako se pročulo da je s Grašom, a dala je naslutiti gdje uživa u romantici!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) +3 Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) Zanimljivosti Vezu su od svih uspjeli tajiti čak dvije godine i malo tko se sjeća da su bili zajedno, a evo u kakvom su točno odnosu danas

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene