uživaju na odmoru

"Domaći Beckhamovi" plijene pažnju gdje god se pojave, svi bruje o nepogrešivom stilu lijepe pravnice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car početkom lipnja vratili su se u Hrvatsku iz francuskog Marseillea, gdje on igra nogomet.

Naš nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova lijepa djevojka Adriana Đurđević već su neko vrijeme na hrvatskoj obali, a iz dana u dan s obožavateljima dijele dogodovštine s odmora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Umbrella. 👒 #sunisup #sealife #seavibes #islandlife

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

Pravnica iz Dubrovnika mnogima je za oko zapela i zbog svog nepogrešivog modnog stila, a svim fotografijama koje objavi na društvenim mrežama pobere tisuće komplimenata. Na Instagramu je prati gotovo 63.000 ljudi, a mnogima od njih upravo je ona modni uzor. Adriana se jedno vrijeme i bavila modelingom, a sudeći prema komentarima njezinih fanova, mnogi žale što to više ne radi.

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car početkom lipnja vratili su se u Hrvatsku iz francuskog Marseillea, gdje on igra nogomet, a lijepi domaći par već neko vrijeme nazivaju "domaćim Beckhamovima". 23-godišnji Duje i njegova 28-godišnja djevojka Adriana u vezi su dvije godine, a ona se zbog njega preselila iz rodnog joj Dubrovnika u francuski Marseille. Po mišljenju mnogih, upravo su oni jedan od najljepših domaćih parova te plijene pažnju gdje god da se pojave.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene