kakve noge!

Zgodna supruga Ćalete-Cara stigla u Zagreb pa prošetala špicom u izdanju zbog kojeg su se svi okretali za njom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Ćaleta-Car došla je u Zagreb iz Marseillea gdje živi sa suprugom Dujom Ćaletom-Carom i njihovim sinom Maurom, te je ukrala sve poglede na špici.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara (25), Adriana Ćaleta-Car (30), snimljena je za vikend na popularnoj zagrebačkoj špici gdje nikako nije mogla proći neopaženo.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car "Mamica tigrica" Prekrasna supruga našeg nogometaša rodila je prije manje od godinu dana, a na figuri joj već svi zavide!

Zgodna Dubrovčanka pokazala je gole noge u mini suknji koju je uklopila u ležeran stajling, a fotografi su je ulovili u trenutku susreta s osobom koja ju je razveselila.

Iz Zagreba se javila i na svojem Instagramu, gdje se pohvalila elegantnim izdanjem za noćni izlazak.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Adriana i Duje inače žive u Francuskoj gdje on igra za nogometni klub Marseille.

Vjenčali su se u veljači prošle godine, a nekoliko mjeseci kasnije, točnije u kolovozu, postali su roditelji sinčića kojemu su dali ime Mauro.

Adriana se nakon poroda brzo vratila u top-formu, što se jasno vidi i na novim fotografijama iz Zagreba koje možete pogledati u galeriji.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) +3 Iva Jerković (Foto: Mario Poje) Celebrity Iva Jerković prvi put objavila fotografiju oca svoje kćeri, godinama je uspješno skrivala i da su u vezi!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene