preslatko!

Supruga Duje Ćalete-Cara raznježila mnoge fotkom sa sinčićem, pokazala je i kako je uredila njegov kutak doma

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Ćaleta-Car je na Instagramu objavila fotku na kojoj nježno grli sinčića Maura, a u komentarima su joj se javili brojni pratitelji.

Adriana Ćaleta-Car raznježila je brojne pratitelje na Instagramu fotografijom iz sobe svog sinčića Maura. "Laku noć", napisala je lijepa supruga našeg nogometaša Duje Ćalete-Cara, a među brojnim pratiteljima koji su joj poručili da su predivni, javila joj se i manekenka Iva Šarić.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car - 2 nešto drukčije Supruga našeg Vatrenog dva i pol mjeseca nakon rođenja drugog sina napokon otkrila njegovo ime, imala je i važan povod za to

"Aww savršeni", napisala joj je Šarić. Adriana je tako otkrila i kako je uredila sobu za sina. Bijeli dječju krevetić, bijeli tepisi, velika lampa i velike plišane životinje samo su neki od detalja koje je pokazala na slici, a na zidu dječje dobe je i fotografija na kojoj poziraju Duje i Adriana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Adriana je krajem kolovoza rodila u Francuskoj, gdje žive otkako Duje igra za klub Olympique de Marseille, a paru je ovo prvo dijete.

Vijest o trudnoći objavili su dva mjeseca nakon što su se zaručili, a krajem svibnja su svoju dugogodišnju vezu okrunili i brakom. Vjenčali su se u njezinu rodnom Dubrovniku, a privatnoj ceremoniji prisustvovali su samo najuža obitelj i prijatelji.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Član benda Prljavo kazalište Jasenko Houra (Foto: IN Magazin) Prljavo kazalište (Foto: Dnevnik.hr) Prljavo kazalište (Foto: Dnevnik.hr) Valentina Baus uživo sa zagrebačkog stadiona u Kranjčevićevoj (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Valentina Baus uživo sa zagrebačkog stadiona u Kranjčevićevoj (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Houra progovorio o surovoj realnosti s kojom se mnogi danas suočavaju: "Skrivali smo doma račune od njega, a cijeli je život radio kao liječnik"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene