Divni!

Supruga Duje Ćalete-Cara rastopila fanove preslatkim prizorom, jasno je tko je bio najveća zvijezda na stadionu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Ćaleta-Car objavila je na Instagramu preslatku obiteljsku fotografiju s nogometnog stadiona u Francuskoj.

Adriana Ćaleta-Car raznježila je brojne pratitelje na profilu na Instagramu najnovijom obiteljskom fotografijom, snimljenom na stadionu francuskog nogometnog kluba Marseillea, za koji igra njezin suprug Duje Ćaleta-Car.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car - 2 nešto drukčije Supruga našeg Vatrenog dva i pol mjeseca nakon rođenja drugog sina napokon otkrila njegovo ime, imala je i važan povod za to

"Tatin najveći fan", napisala je Adriana uz fotografiju na kojoj ona i suprug poziraju s malenim Maurom koji je odjeven u minijaturni nogometni dres sa svojim imenom i brojem 15.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

"Divni ste", "Kakva lijepa obitelj", "Prva utakmica", poručili su im u komentarima.

Adriana je krajem kolovoza rodila u Francuskoj, gdje žive otkako Duje igra za klub Olympique de Marseille, a paru je ovo prvo dijeta.

Vijest o trudnoći objavili su dva mjeseca nakon što su se zaručili, a krajem svibnja su svoju dugogodišnju vezu okrunili i brakom. Vjenčali su se u njezinu rodnom Dubrovniku, a privatnoj ceremoniji prisustvovali su samo najuža obitelj i prijatelji.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene