skriva njegov identitet

Drastično transformirala svoje tijelo, a onda pronašla ljubav s osobom s kojom je bila bliska sve ove godine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adele je sretno zaljubljena i uživa u vezi s muškarcem koji je bio njezin prijatelj u djetinjstvu, no skriva njegov identitet.

Adele (32) ponovno ljubi nakon što je početkom ožujka konačno završena njezina brakorazvodna parnica sa Simonom Koneckijem. 

Pogledaj i ovo Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) odredio sud Detalji razvoda slavne pjevačice i milijardera neće biti dostupni javnosti, ali koštat će ih popriličnu svotu

Kako piše magazin Closer, pjevačica je u vezi s prijateljem iz djetinjstva s kojim se zbližila prošle godine. Adele, koja s bivšim mužem ima sina Angela (8), jako je zaljubljena i uživa u trenucima s misterioznim muškarcem. 

"Očarana je njime i dok je odlučila kriti njegov identitet, ne skriva svoju sreću pred obitelji i prijateljima. Njihova je romansa iznenada počela prošle godine nakon što su popustile mjere lockdowna u Londonu, gdje Adele živi. Prijateljstvo je krenulo u neočekivanom smjeru nakon lude noći s alkoholom gdje su bili i njihovi zajednički prijatelji. Tada su shvatili da osjećaju nešto jedno prema drugome", ispričao je izvor za Closer. 

"S obzirom na to da se poznaju od ranije, stvari među njima su brzo napredovale i oboje su jako sretni", dodao je. Otkrio je i da par ne odbacuje mogućnost da u budućnosti skupa ima djecu. 

"Adele nikad nije krila da želi još djece uz Angela, a i njezin je dečko sklon toj ideji", istaknuo je izvor. 

Inače, ranije se šuškalo da pjevačica ljubi repera Chrisa Browna, koji je viđen kako dolazi u njezin dom u kasnim noćnim satima. Prije toga su strani mediji pisali da je u vezi s Chrisovim dobrim prijateljem Josephom Juniorom Adenugom, poznatijim pod umjetničkim imenom Skepta.

Osim ljubavnim životom Adele je privlačila pozornost i svojim drastičnim gubitkom kilograma. Izvođačica hita "Hello" početkom siječnja prošle godine rekla je da je smršavjela 45 kilograma, a nakon tog razdoblja je, prema fotografijama, skinula još desetak.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) +0 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Celebrity Zadnji brak propao mu je zbog kontroverzne vjere, a nakon devet godina samoće osvojila ga je puno mlađa kolegica s kojom više ne krije vezu

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) +0 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Celebrity On je 31 godinu stariji od nje, ali lako se prilagodio njezinu tempu: Bez pogovora snima fotke zgodne supruge i odrađuje selfije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene