Prati je gotovo 80 milijuna ljudi!

Ima samo 20 godina, a u zadnjih 12 mjeseci zaradila je 5 milijuna dolara: Način na koji je to uspjela mnogima će biti nevjerojatan!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Addison Rae na TikToku prati gotovo 80 milijuna ljudi, a videima u kojima pleše je u kratkom roku stekla bogatstvo i slavu.

Otkako se pojavio, TikTok je u kratkom roku bacio Instagram u drugi plan i postao najpopularnija društvena mreža takozvane generacije Z, a njegova najveća zvijezda je 20-godišnja plesačica i pjevačica u usponu Addison Rae.

Pogledaj i ovo showbuzz Prate je horde fanova! Jedna od najpopularnijih tiktokerica na svijetu u majušnom bikiniju paradirala je plažom, a društvo su joj pravile zgodne prijateljice!

U kolovozu prošle godine časopis Forbes uvrstio ju je na vrh svoje liste TikTokera koji najviše zarađuju, a u godinu dana, otkako je prisutna na društvenoj mreži, svojim objavama je zaradila 5 milijuna dolara.

Može se pohvaliti sponzorskim ugovorima s modnim i beauty divovima poput Reeboka i L'Oreala, a popularnost na mrežama donijela joj je i poznanstava sa slavnima, poput Kourtney Kardashian (41) s kojom je, unatoč velikoj razlici u godinama, postala bliska prijateljica.

Pitate se čime je stekla toliko bogatstvo i slavu? Addison na TikToku objavljuje videa na kojima pleše i ima gotovo 80 milijuna pratitelja.

@addisonre

dc @ali.scyn

♬ CHARLI USED MY AUDIO - ava

Nedavno je zaplesala i u emisiji "The Tonight Show With Jimmy Fallon", gdje je promovirala i svoj prvi singl "Obsessed". Nakon toga se čak našla i na udaru kritika jer je zaboravila spomenuti plesne skupine Black i POC čije je koreografije izvela, nakon čega se ispričala na propustu i ponudila im suradnju.

Adison u svojim TikTok videima često pleše i sa svojom majkom Sheri, a zanimljivo je da su oba njena roditelja i dvojica mlađe braće također aktivni i popularni na društvenoj mreži.

Mlada influencerica poznata je i po svojim seksepilnim izdanjima i nijedan njezin izlazak u javnost ne prolazi neopaženo.

Šuškalo se i da ljubi bivšeg partnera svoje prijateljice Kourtney, Scotta Disicka (37), no te glasine nikad nisu potvrđene, a već godinu dana je u vezi s Bryceom Hallom (21) koji je također proslavio na TikToku te na YouTubeu.

No iako trenutno zarađuje više od ijednog TikTokera, Addison nije najpraćenija na društvenoj mreži i ispred nje je 16-godišnja Charli D'Amelio koja broji 112 milijuna pratitelja, a također dijeli videa u kojima pleše.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene