POZNATI NOGOMETAŠ

NAPUSTIO IH Ima milijune, a bivšu i dijete ostavio da preživljavaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nogometaš poznat po brojnim seksualnim aferama napustio je suprugu i dijete.

Nogometaš Manchester Uniteda Anthony Martial napustio je suprugu Samanthu Jacquelinet. Sada već samohrana majka, tvrdi kako ju je suprug ostavio sa samo 3.000 funti na mjesec. Kaže kako je njihova veza završila i prije svih medijskih napisa, odnosno u trenutku transfera Anthonyja Martiala na Old Trafford. Bio je to transfer vrijedan čak 58 milijuna funti.

 

A photo posted by Anthony Martial (@martial_9) on

Pogledaj i ovo showbuzz Bilo je tu svega.... Nogometaši Manchester Uniteda partijali do 6 ujutro!

'Nikada nije pogledao niti jednu drugu djevojku i nikada nisam sumnjala u njega. Međutim, otkako smo se preselili, stvari su se promjenile. Govorio mi je da sam baba, da se uopće ne želim zabavljati, a onda mi je rekao da me više ne voli', izjavila je mlada majka. Kaže kako je njezin suprug u posljednje vrijeme primao puno poruka od drugih žena putem društvenih mreža.

Par se upoznao u Monacu, a prošle godine dobili su i kćer. U posljednje vrijeme, na račun nogometne zvijeze pristizale su mnoge optužbe. Jedna od njih je svakako i ona za aferu s mladim modelom, Emily Wademan. Tvrdi kako je provela romantičnu večer s nogometašem ranije ove godine. Manekenka Emily Wademan tvrdi kako ju sada mnogi nogometaši bombardiraju porukama, nudeći joj 'romantičnu večer', a neki od njih su Nick Powell i Jesse Lingard.

Još pikantnija priča je o njegovom suigraču, Timothyju Fosu - Mensahu. The Sun prenosi kako su dvojica suigrača molili manekenku da im se pridruži u seksu utroje, pitajući je 'Možeš li podnijeti dva na jedan?'

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene