njegov veliki idol

Oliver se ne predaje: Legendarni pjevač Hauseru ispunio veliku želju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oliver Dragojević ispunio je želju dečkima iz 2Cellosa. U njihovom novom spotu pojavio se u jeednoj drugačijoj ulozi.

Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznati pod zajedničkim imenom 2Cellos, objavili su novi spot i to za skladbu „Cinema Paradiso“ koja je objavljena na hvaljenom abumu „Score“.

Pogledaj i ovo In Magazin: Petar Dragojević - 5 ''jer nosiš moje prezime...'' Petar Dragojević otkrio nam je rečenicu slavnog strica koja mu se najviše urezala u sjećanje: ''Rekao mi je...''

„Budući da je Morriconeu danas rođendan, odlučili smo baš danas objaviti spot za ovu njegovu predivnu filmsku melodiju.“, izjavio je Stjepan Hauser.

Režiju potpisuje dugogodišnji suradnik Luke i Stjepana – Darko Drinovac, a u spotu se pojavljuje i poseban gost – Oliver Dragojević, jedan od najvećih Hauserovih glazbenih idola s koji je također snimio album. Uz to uvijek su, kažu, htjeli vidjeti Olivera u jednoj drukčijoj ulozi, a upravo ovaj spot je bila idealna prigodna prilika za to! Spot je snimljen u starom kinu u Samoboru.

Inače, dečki se spremaju za dva koncerta u Hrvatskoj koja će itekako razveseliti domaću publiku. Prvi je 16. ožujka 2018. u Spaladium Areni u Splitu dok 23. ožujka Luka i Stjepan stižu i u zagrebačku Arenu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene