Čestitamo!

2Cellos izrekao sudbonosno "da": Vjenčali se Luka Šulić i Tamara Zagoranski!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Šulić uplovio je u bračne vode. Djelić atmosfere s intimne ceremonije s obožavateljima je podijelio putem društvenih mreža.

Luka Šulić, član popularnog dvojca 2Cellos, izrekao je sudbonosno "da" svojoj djevojci Tamari Zagoranski. Sretnu vijest Šulić je svojim obožavateljima obznanio putem društvenih mreža na kojima su osvanule slike njihova dana iz snova.

Pogledaj i ovo Luka Šulić - 3 ''Bio mi je glavni utjecaj...'' Naš poznati violončelist oprostio se od važne osobe u svom životu kojoj je zahvalan za svoju karijeru

"7.7.17 Mr & Mrs Šulić", napisao je Luka kratko uz fotografije. Par se zaručio krajem prošle godine na Novom Zelandu, a da će uskoro pred oltar, Tamara nam je potvrdila još u ožujku.

"Da, istina je da smo zaručeni. Nemamo još datum vjenčanja, ali nadam se da će biti uskoro. Za sada još ništa nije spremno", otkrila je tada atraktivna Slovenka i otkrila nam čime ju je violončelist osvojio. "Uvijek je ljubazan, ima smisla za humor, voli me i sve bi napravio za mene. Jednostavan je i skroman", kazala je lijepa Tamara koja je već nekoliko mjeseci u blaženom stanju. Novopečeni supružnici tako će uskoro po prvi puta postati i roditelji, a svojoj novoj ulozi oboje se neizmjerno raduju.

 

7.7.17 Mr & Mrs Šulić #family #love #wedding #happiestday ......................................................................................photos by @janasnuderl

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene