obitelj neutješna

Njegova tragična sudbina sve je šokirala, za tešku dijagnozu saznao je samo dva mjeseca prije smrti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Robert Kardashian preminuo je u 60. godini života, samo dva mjeseca nakon što je saznao da ima rak jednjaka.

Klan Kardashian-Jenner jedna je od najpoznatijih i najpopularnijih obitelji na svijetu, a uspjesima svojih kćeri i sina, nažalost, nije uspio svjedočiti njihov otac Robert Kardashian. 

Pogledaj i ovo showbuzz Velika promjena FOTO Ovo su Kardashiani danas, a evo kako su izgledali nekada!

Naime, tata Kourtney, Kim, Khloe i Roba preminuo je prije 17 godina u 60. godini života od karcinoma jednjaka. Poznati američki odvjetnik saznao je za tešku zdravstvenu dijagnozu samo dva mjeseca prije smrti, a njegova bivša supruga Kriss Jenner i njihova djeca ostala su u šoku. 

Robert nije pušio ni pio te nije bilo karcinoma u njegovoj obitelji, pa je njegova tragična sudbina mnoge iznenadila. "Bilo je nestvarno. Saznanje da ima rak bila je jedna stvar, no pomisao da će mu oduzeti život, nisam ni u milijun godina mislila da će mu se to dogoditi", komentirala je njegovu tragičnu smrt Kris, koja se udala za njega s 22 godine. 

Khloe Kardashian otkrila je kako ona smatra da je njezina oca Roberta ubio stres. "Mislim da te držanje stresa u sebi ubije. Razmišljaš puno o tome, no to ne pokazuješ", rekla je reality zvijezda. 

Njezin otac preminuo je osam godina nakon što je bio u centru pozornosti kao odvjetnik igrača američkog nogometa O. J. Simpsona koji je bio optužen za ubojstvo svoje supruge Nicole Brown Simpson i njezina prijatelja Ronalda Goldmana. Mediji su to nazivali suđenjem stoljeća. 

Robert nije bio u sudnici 20 godina i nije radio kao odvjetnik 12 godina, no ponovno je aktivirao odvjetničku licencu kako bi pomogao svom prijatelju O. J.-u, a tvrdio je da je uvjeren u njegovu nevinost. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forever missing you! My guardian angel, resting in paradise. 💋👼❤

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

To je naštetilo njegovu odnosu s bivšom suprugom, koja je bila bliska prijateljica s ubijenom Nicole i slomila ju je njezina smrt. Kada je O. J. oslobođen optužbe, Kris je bila trudna s kćeri Kendall, koju je dobila s Bruceom Jennerom, koji je danas žena Caitlyn. U čast preminuloj prijateljici, dala je Kendall srednje ime Nicole. No nakon suđenja Kris i Robert morali su nadići svoje razmirice zbog zajedničke djece. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday dad! Miss you beyond understanding. Wish you were here to see it all! ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kada je on saznao da je njegov rak u terminalnoj fazi, Robert je molio Brucea, s kojim je bio u dobrom odnosu, da se brine o njegovoj djeci. On je obećao da će uvijek paziti na njih, a to se vidjelo kasnije u reality showu "Keeping Up With Kardashians".

No Bruce se 2013. razveo od Kris i odlučio postati Caitlyn, a Khloe ga je napala da nije održao svoju riječ njezinu ocu. Zbog toga s očuhom nije razgovarala pet godina. "Na neki način osjećala sam da je najgori dio svega što su drugi ljudi znali za njegovu transformaciju prije nas. Osjećala sam se zavarano. Radilo se mojoj boli jer sam osjećala da izlazi iz našeg života", objasnila je Khloe u svojoj knjizi "Strong Looks Better Naked". 

 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene