IZNERVIRANA FARMERICA

NAKON IZLASKA OPLELA PO JASMINI "Da je vidim u stvarnom svijetu obrisala bih pod s njom"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ankica Šadek otkrila nam je zašto je na Farmi izbjegavala žene i demantirala tvrdnje da se u zajednici nije snašla.

Deblji kraj u ovotjednom dvoboju izvukla je Ankica Šadek i tako napustila najpopularnije imanje u Hrvatskoj. Nakon izlaska s Farme Ankica nam je priznala da je ovakav rasplet situacije očekivala s obzirom da se našla u dvoboju s Barbarom.

Pogledaj i ovo Rafael Dropulić Rafo pamtite ga ovakvog? Sjećate se Rafe? Isplivale su fotke snimljene nakon noći koja mu je promijenila život, a onda je odlučio nestati!

"Sve sam ja to slutila, znala sam da ću ispasti. Nisam imala neke velike mogućnosti. Svi su znali da je moje fizičko stanje narušeno i da nemam šanse u toj borbi", kazala je Ankica.

Tijekom boravka na Farmi mnogi farmeri komentirali su da se Ankica nije najbolje snašla u njihovoj zajednici, no ona se s time ne slaže. "Ja se mogu uklopiti u dobro i normalno društvo. Sa pola crvene zajednice sam se jako dobro slagala jer oni nisu vrijeđali, nisu namjerno činili zlo i u njihovom društvu sam se dobro osjećala", kaže Ankica i dodaje da se ipak bolje osjećala u društvu muškaraca.

"Zna se kakvo je žensko društvo. To su trač babe i zavidnjače", kaže bivša farmerica i dodaje da se i u stvarnom životu upravo zbog toga više druži s muškarcima nego s ženama.
No jedna žena na farmi Ankici je posebno dizala tlak, a to je Jasmina. "Svim silama trudila sam se da ne idem u neke otvorene sukobe s njom. Držala sam kontrolu nad sobom kao nikada u životu. To se sama sebi divim i čudim da sam ja to uspjela, u stvarnom svijetu obrisala bih pod s njom", govori Ankica koja, kako kažem ni sama ne zna je li ona na Farmu došla sa zadatkom da sve provocira ili je i inače takva. "To je totalni neodgoj i totalno nepoštivanje. Tu i tamo morala sam otvoriti usta jer je kap prelila čašu", opravdava se domaćica iz Novigrada Podravskog.

Kao pobjednika ispala farmerica vidi Gorana i Josipu jer smatra da su najradišniji i najkvalitetniji ljudi tamo, a što se tiče svog ponovnog ulaska na Farmu kaže: "U mojoj glavi još postoji tračak nade da me možda vrate da se izborim za pola nagrade što bi mene učinilo najsretnijom osobom na svijetu jer bi tada riješila sve svoje probleme u životu".

Po izlasku Ankica je za Gazdu narednog tjedna postavila je Danielu. Čini se da je Danieli jasno da se igra za pola milijuna kuna nagrade zahuktava pa je tako odlučila poslušati savjet crvene zajednice koga bi se ona kao nova Gazdarica trebala u svojoj zajednici riješiti. Hoće li Daniela, poučena iskustvom upravljanja zajednicom, ovoga puta biti bolja Gazdarica svojim farmerima, ostaje nam za vidjeti.

Budući da je crvena zajednica pobijedila u tjednom zadatku, Gazda Goran odredio je da će se Tomislav i Ante boriti u mini dvoboju za ostvarenje želja. Mini dvoboj se odnosio na nošenje jaja na ravnoj žlici, a bolji se pokazao Tomislav koji je osvojio dugo očekivano pismo od brata.

Kako je crvena zadruga dostigla status samoodržive zajednice, dobili su mogućnost izabrati žele li se preseliti na Staru farmu, a izgleda kako je crvenima jako dobro na Novoj farmi, pa su stoga tamo i odlučili ostati.Što nas očekuje u sljedećem tjednu, ne propustite doznati!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene