UŽIVALI ZAJEDNO

VELIKO SRCE Andrija Jarak razveselilo djecu s Down sindromom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Omiljeni reporter Nove TV snimio je kalendar s ciljem prikupljanja sredstava za djecu oboljelu od Down sindroma.

Reporter Nove TV Andrija Jarak pokazao je svoje veliko srce i odazvao se pozivu udruge za sindrom Down Međimurske županije. Uz pomoć djece oboljele od Down sindroma Jarak, jedno od zaštitnih lica Nove TV, pozirao je za snimanje humanitarnog kalendara "Velike i male zvijezde". 'Počašćen sam da sam u društvu ovih malih anđela i da Nova TV i ovim putem može pomoći u snimanju kalendara i prikupljanju sredstava za njihov svakodnevni život, za posebnu stručnu terapiju koja ova djeca trebaju', rekao je Andrija Jarak.

Pogledaj i ovo Lica Nove TV nominirana za Zlatni studio Priznanja se nižu! Među finalistima za nagradu ''Zlatni studio'' su glumci, serije, show i emisije Nove TV, ali i naslovna pjesma serije ''Dar Mar''!

Cilj projekta je prikupljanje novca za neophodne terapije i rehabilitaciju djece sa sindromom Down, a riječ je o trećem po redu kalendaru na kojem su se već pridružili mnogi ljudi iz javnog života među kojima su sportaši, glumci, glazbenici, liječnici, novinari...

Osim omiljenog reportera Jarka, snimanju su se među ostalima odazvali i Katarina Baban i Matko Knešaurek, zvijezde popularne serije 'Zlatni dvori' koju možete pratiti na Novoj TV.

Kako je bilo na snimanju s Andrijom Jarkom pogledajte u našoj galeriji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene