ČAK 50 000 LJUDI

2CELLOS Priredili koncert za pamćenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spektakularni koncert na zagrebačkom Tomislavcu priredio je svjetski poznati violončelistički dvojac 2Cellos.

Svjetski čelistički dvojac Stjepan Hauser i Luka Šulić zagrepčanima su priredili pravi glazbeni spektakl. Na zagrebačkom Tomislavcu u sklopu prvog open air festivala orkestara, Zagreb Classic, popularni glazbeni dvojac uspio je tako bez problema privući čak 50 tisuća obožavatelja na sinoćnji koncert.

Pogledaj i ovo Stjepan Hauser i Luka Šulić - 7 razišli su se prošle godine Stjepan Hauser osvrnuo se na bivšeg kolegu iz 2Cellosa: ''Nije me mogao pratiti...''

Publika je više od dva sata uživala u njihovim fantastičnim glazbenim izvedbama, a kao posljednju pjesmu na koncertu svjetski poznati violončelistički dvojac odsvirao je pjesmu 'Ne dirajte mi ravnicu'. Na taj način slavni virtuozi proslavili su peti rođendan, a ujedno je to bio i kraj svjetske turneje.

Glazbena poslastica večeri bila je i talijanska zvijezda Zucchero i Oliver Dragojević. Nezaboravni koncert nije propustio ni zagrebački gradonačelnik, kao ni poznate dame. Nina Badrić, Ivana Husar Mlinac, Iva Balaban, Anita Valo i Meri Jaman takoko su uživale na koncertu 2Cellos.

Nevjerojatnu atmosferu jednim selfijem morao je zabilježiti i energični dvojac. Pored slike koju su objavili na svom Facebook profilu napisali su 'Hvala Zagreb!!!! 50 tisuća ljudi, večer koju cemo dugo pamtiti!!'.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene