Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ljudi uvijek iznova pokušavaju projicirati svoje preferencije na ljubimcima, no to im se povremeno osveti.


Lucy Carrington iz Velike Britanije gostovala je u emisiji na javnoj televiziji tvrdeći da je njezin husky postao vegan i da odbija jesti meso. Lucy je tvrdila da njezin pas preferira povrće i da ga uvijek bira umjesto mesa, a voditelji su odlučili testirati njezine tvrdnje.

Vezani članci Radnik (Foto: Screenshot/YouTube) Građevinski radnik bi s ovakvim pokretima uskoro mogao završiti kao striper Podvala (Foto: Screenshot/YouTube) Vozač ima prokušan način obračunavanja s prijateljima koji dižu noge u autu

Njezinom psu ponudili su dvije zdjelice s hranom, jednu s povrćem i jednu s mesom, a nitko osim nje nije ostao iznenađen kada je pas odlučio jesti meso. ''Joj, ti mali... nisam opsovala'', reagirala je Lucy nakon što je njezin pas opovrgnuo njezine tvrdnje da je vegan.

Lucy se pokušala opravdati da je počela davati psu povrće za vrijeme vrućina pa da mu je možda ugodnije vrijeme možda vratilo apetit za mesom. Njezinu reakciju na psa koji ju je opovrgnuo na javnoj televiziji možete pogledati u nastavku.

Woman claims her dog turned vegetarian and doesn't crave meat no more, gets proved wrong