Ana je kujica pronađena na ulicama Teksasa koja je bila na samrti i nekim se čudom uspjela potpuno oporaviti.

Galerija


Par iz Teksasa (SAD) u susjedstvu je uočio izgladnjelog i bolesnog psa koji je bio praktički na samrti, pa su ga odlučili odvesti veterinaru i pomoći mu. Kod veterinara su saznali da je riječ o kujici staroj oko godinu dana i nadjenuli su joj ime Ana.

Vezani članci Opasni psi Strah i trepet: Otkrili što se krije iza znakova upozorenja i podijelili šokantna otkrića Cure i psi (Foto: Instagram) Ljepotice pokazale svoje pse i osigurale dvostruku dozu radosti

Ana je imala šugu, s tijela joj je otpala gotovo sva dlaka, bila je jako mršava i imala otvorene rane na koži. Veterinarka Stacey Silverstein tvrdi da je bila sigurna da jadna kujica neće preživjeti kada ju je pregledala jer je njezino stanje bilo tako ozbiljno.

No Ana je iznenadila baš sve kada se u samo nekoliko tjedana uspjela potpuno oporaviti. Čak joj je narasla i sva dlaka, a već je spremna i dočekati Božić kao jedan od Djedovih sobova. U galeriji možete pogledati kako je izgledao put slatke Ane od ruba pa sve do potpunog oporavka.