Pozira poput čovjeka

Nevjerojatna fotogeničnost: Ovaj gorila stvarno voli kameru, a i ona njega

Ovaj gorila stvarno voli kameru, a i ona njega (Foto: Lucie Stepnickova)
Ovaj gorila stvarno voli kameru, a i ona njega (Foto: Lucie Stepnickova) Lucie Stepnickova
\\folder\galerija Galerija Ovaj gorila stvarno voli kameru, a i ona njega (Foto: Profimedia) Ovaj gorila stvarno voli kameru, a i ona njega (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Ovaj gorila stvarno voli kameru, a i ona njega (Foto: Profimedia) Ovaj gorila stvarno voli kameru, a i ona njega (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Ovaj gorila stvarno voli kameru, a i ona njega (Foto: Profimedia) Ovaj gorila stvarno voli kameru, a i ona njega (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia +2 Ovaj gorila stvarno voli kameru, a i ona njega (Foto: Lucie Stepnickova) Galerija
Gorila u Zoološkom vrtu u Pragu zaljubio se – u kameru. A gledajući fotografije, sa sigurnošću možemo reći da je ljubav obostrana.

Gorila Richard postao je poznat po svojim šeretskim pozama i pokazivanju mišića kad god u svojoj blizini ugleda kameru. Naravno, Richard već ima cijelu vojsku obožavatelja. 

Fotografkinja Lucie Stepnicková snima za ZOO vrt u Pragu više od desetljeća.

"Richard se ponaša poput ljudi. Njegov neobični izgled proslavio ga je na društvenim mrežama, ljudi smatraju da je prilično zgodan. Njega najviše volim fotografirati", rekla je fotografkinja.