Pravi morski psi

Neobični surferi: Pogledajte veseli trojac iz Australije koji je oduševio mnoge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australski surfer na hvatanje velikih valova poveo je svoja dva najbolja prijatelja Maxa i Ramu. Ništa ne bi bilo čudno da oni nisu - psi.

Surferi u Australiji nisu rijetkost, ali jedan prizor nastao još prošle godine, nedavno je iznenadio Australce i ostatak svijeta. 

Među brojnim kupačima jedne australske plaže pojavio se gospodin na popularnom paddleboardu, dasci s veslom u neobičnom društvu. Poznati australski surfer Chris de Aboitiz velike valove hvatao je zajedno sa svoja dva psa - Maxom i Ramom. 

Pokazali su da su pravi morski psi, ali ne oni kojih se treba bojati, već kojima se želite pridružiti. Spretni trojac otisnuo se na pučinu, uhvatio dvometarski val i sigurno održavajući ravnotežu dosurfao do plaže. Tijekom vožnje uspjeli su se prošetati po dasci, Max je preuzeo kormilo, a Rama skočio na vlasnikova leđa. 

Ovakvo surfanje Chrisu, kojeg mnogi znaju kao australskog šaptača psima, nije strano. Posljednjih 15 godina koristi svoje surfersko znanje kako bi dresirao pse u svojoj školi dresure SUP DOG OZ. 

Gledajući video mogli smo samo pomisliti da su ovi psi spretniji od mnogih ljudi. Ako vas zanima još vratolomija veselih "morskih" pasa ili želite saznati kako da i vaš ljubimac provede ovakvo ljeto, posjetite Chrisov Youtube kanal.