Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Snimka ponosnog vlasnika gledatelju je otkrila i to da je Storm bio silno zabrinut za zdravlje laneta nakon što ga je izvukao na sigurno.


Retriver imena Storm zaslužio je jedno pošteno češkanje, o tituli heroja da i ne govorimo, jer je u nedjelju iz mora spasio lane koje se utapalo uz obalu Long Islanda.

Vezani članci Zagađenje u Stobreču Zagađenje u Stobreču: Površinom mora pluta gorivo, smrad se širi uvalom Pjena Oluja prouzročila zanimljiv fenomen, more je izgledalo kao cappuccino

Kako je siroto stvorenje tamo uopće dospjelo, nije najjasnije, ali čim ga je ugledao, Storm je skočio za njim i dovukao ga do obale.

Akciju spašavanja vrijednu svakog divljenja mobitelom je zabilježio vlasnik Mark Freeley, koji je zatim odradio drugi dio posla i pozvao upomoć veterinare.

Snimka ponosnoga vlasnika gledatelju je otkrila i to da je Storm bio silno zabrinut za zdravlje laneta nakon što ga je izvukao na sigurno, pa se nadamo da je Freeley svog psa u međuvremenu odveo u posjet novom prijatelju kojemu je utvrđena tek ozljeda lijevoga oka.