Mačka je pokrala cijelo susjedstvo pa su vlasnici poduzeli drastične mjere.

Galerija Mačka lopuža - 2 Mačka lopuža - 1 Mačka lopuža - 3 +11 Mačka lopuža - 4

Vlasnici mačaka već su se pomirili s tim da njihove mačke imaju opake planove i da je nemoguće razotkriti njihove mutne poslove, no jedna obitelj iz Pennsylvanije (SAD) morala je poduzeti drastične mjere nakon što su shvatili da u kući imaju puno previše cipela.

Vezani članci Čudnovati kljunaši Psi im se pretvorili u čudnovate kljunaše, a vlasnici su snimili preobrazbu Kaotična mačka ''Nećeš reagirati?'' Pretjerano se opustili, a mačka onda izazvala potpuni kaos

Njihova mačka noću se iskradala iz kuće i krala cipele po susjedstvu pa je obitelj otvorila profil na Facebooku kako bi pronašla oštećene, a mačku su odlučili pratiti putem GPS-a kako bi zabilježili njezine noćne pustolovine.

GPS je otkrio da je mačka opljačkala sve kuće u susjedstvu do kojih je uspjela doći, a posljedice ovog mačjeg lopovluka možete pogledati u galeriji i videu u nastavku.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju