Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac se iz po život opasnog susreta izvukao tek ogrebanog lakta.


Richard Wesley, lovac iz kanadskoga Hearsta, uspio je prije nekoliko dana odbiti napad crnoga medvjeda, životinje koja ga je mogla doslovno rastrgati.

Vezani članci Veljko Bebić i Mario Jurič Dolinom Neretve bez nadzora lutaju domaće životinje: "Kad je poletija prema meni, sav sam bio izgreban. Jedva sam ostao živ'' Zmija Možete li uočiti zmiju na fotografiji? Odlično se kamuflirala, gotovo nitko je ne vidi

Wesley se s medvjedom susreo na području Fire Rivera u Ontariju, no umjesto da zvijer pokuša pogoditi pomoću luka i strijele, odlučio se na pasivan pristup i pričekati rasplet.

Naizgled isprva nezainteresiran, medvjed ga je ubrzo napao, međutim lovac je instiktivno regirao i životinji gurno luk u usta kada je pokušala ugristi.

Medvjeda je po svemu sudeći to obeshrabrilo, pa se muškarac već desetak sekundi kasnije pridiao s tla, očekivano blijedi i prestrašen.

"Trebao sam davno u njega ispaliti strijelu, pošteno me preplašio", kazao je u kameru, pa novinarima otkrio da je pri padu ozlijedio jedino lakat.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju