Golemi je vepar pretraživao kontejnere smještene nadomak osnovne škole (FOTO: Facebook/Screenshot)
Golemi je vepar pretraživao kontejnere smještene nadomak osnovne škole (FOTO: Facebook/Screenshot)

Gladna se životionja dala u inspekciju kontejnera.


Na ulicama Hong Konga sve je više i više divljih svinja, što je posljedica urbanizacije, odnosno smanjivanja njihovog prirodnog staništa. Očito su gladne životinje prisiljene lutati i gdje bi ih čovjek najmanje volio sretati, pa se tako neka majka prije nekoliko dana užasnula kada ih je primijetila tik pored jedne osnovne škole.

Vezani članci Lavovi i ljudi (Foto: Screenshot/YouTube) Stvarnost nije ''Kralj lavova'': Bliski susreti turista i lavova koje se gleda s ruba sjedala Pas (Foto: Screenshot/YouTube) Najsmješniji psi na internetu žele vam popraviti dan, provjerite kako im ide

Jasno, gospođa se trenutačno zabrinula za sigurnost djece, a još kada je vidjela proporcije najgladnije svinje u čoporu, i sama se isprepadala jer veprovi takve mase u trenutku mogu usmrtiti i odrasle osobe.

Naime, premda divlje svinje načelno izbjegavaju susrete s ljudima, itekako znaju nekontrolirano napasti, te će vas stručnjaci uvijek savjetovati da strateški uzmaknete do dolaska osoba obučenih i opremljenih za "daljnju raspravu".

Gdje je i kako završio ovaj golemi primjerak, u medijima nije rečeno.