Golemi je vepar pretraživao kontejnere smještene nadomak osnovne škole (FOTO: Facebook/Screenshot)
Golemi je vepar pretraživao kontejnere smještene nadomak osnovne škole (FOTO: Facebook/Screenshot)

Gladna se životionja dala u inspekciju kontejnera.


Na ulicama Hong Konga sve je više i više divljih svinja, što je posljedica urbanizacije, odnosno smanjivanja njihovog prirodnog staništa. Očito su gladne životinje prisiljene lutati i gdje bi ih čovjek najmanje volio sretati, pa se tako neka majka prije nekoliko dana užasnula kada ih je primijetila tik pored jedne osnovne škole.

Vezani članci Mačke mogu biti gnjide Mačke mogu biti prave gnjide, pogledajte što sve rade kako bi zagorčale život vlasnicima Hrvanje s aligatorom Umirovljenik se hrvao s aligatorom kako bi spasio štenca starog tri mjeseca, a sve je snimljeno kamerom

Jasno, gospođa se trenutačno zabrinula za sigurnost djece, a još kada je vidjela proporcije najgladnije svinje u čoporu, i sama se isprepadala jer veprovi takve mase u trenutku mogu usmrtiti i odrasle osobe.

Naime, premda divlje svinje načelno izbjegavaju susrete s ljudima, itekako znaju nekontrolirano napasti, te će vas stručnjaci uvijek savjetovati da strateški uzmaknete do dolaska osoba obučenih i opremljenih za "daljnju raspravu".

Gdje je i kako završio ovaj golemi primjerak, u medijima nije rečeno.