Nimfa Lucky, baš poput mnogih kućnih ljubimaca, nije sretna kada je vlasnik napušta (FOTO: Vimeo/Screenshot)
Nimfa Lucky, baš poput mnogih kućnih ljubimaca, nije sretna kada je vlasnik napušta (FOTO: Vimeo/Screenshot)

Mnogi kućni ljubimci imaju neki svoj ritual kada ih uhvati strah od napuštanja, pa je tako svoj našla i ova neodoljiva ptičica.


O nimfama, preslatkim ptičicama podrijetlom iz Australije, mnogi će vam reći sve najbolje. Na glasu su kao izrazito nježne papige koje se daju lako pripitomiti, a jedna je od njihovih odlika i to što su majstori imitacije melodija.

Vezani članci Prosvjedi u Melbourneu zbog strogih epidemioloških mjera Imaju 163 nova slučaja, u karanteni čak 13 milijuna građana: Tisuće ljudi u Australiji prosvjeduje zbog novih mjera, više od 50 uhićenih Nije im ništa (Foto: sadanduseless.com) - 10 Prave se da im nije ništa, a očito je da su zapeli i da si ne mogu pomoći sami

Tako je i ova ljepotica imena Lucky napamet naučila melodiju poznatu svim vlasnicima Appleovih telefona, a koristi je gotovo svaki puta kada vidi svog vlasnika da oblači cipele ili tenisice.

Uz nju prosvjeduje što je napušta, te je velika mogućnost da ju je kao "himnu negodovanja" izabrala upravo stoga što je povezala dolazne pozive na telefonu i njegove izlaske.